Home > Oferte standard de produse > Utilaje & Echipamente | Polonia

Ofertele standard de produse si servicii sunt oferte standard pentru serviciile sau produsele uzuale ale furnizorilor si in conformitate cu cantitatile soliciatte de acestia ca si comanda minima pentru persoane fizice sau juridice.

Pentru oferte de pret personalizate contactati direct compania iar posibile pentru contractari folositi sistemul GRATUIT de anunturi de intentie de cumparare sau vanzare.
Obiectul ofertei il reprezinta maŠŸina de
ichetat mecanica BM 60 pentru
ichetarea rumeguŠŸului, paie de diferite tipuri, cu sistem de control – dulap de comanda. La cererea clientului livram transportoare elicoidale pentru maŠŸina de
ichetat.
Dulapul d..
Racitor mecanic (cu triplu grata
aspira aerul printr-un strat al produsului cu adancime diferita. Noul produs este constant supus prin supapa de admisie (ecluza) in timp ce dispozitivul de descarcare cu triplu gratar ofera o descarcarea produsului in gura ge descaracre...
Descrierea pe scurt a procesului de fabricare
Ciclul de lucru al liniei se incepe de la livrarea rumeguŠŸului umed cu ajutorul maŠŸinii de incarcat pe alimentatorul cu banda cu razuitor ŠŸi reglare continua a vitezei de alimentare.
Din alimentatorul cu banda rumeg..
Cazanele alimentate cu combustibil alternativ (de exemplu: paie, cereale sau rapita, dar si cu alte tipuri de biomasa de origine agricola) au fost proiectate in colaborare cu cercetatorii de la Institutul Energetic Lituanian.
In constructia cazanelor a fost utilizata ceea ma..