Home > Oferte standard de produse > Mobilier Comercial

Ofertele standard de produse si servicii sunt oferte standard pentru serviciile sau produsele uzuale ale furnizorilor si in conformitate cu cantitatile soliciatte de acestia ca si comanda minima pentru persoane fizice sau juridice.

Pentru oferte de pret personalizate contactati direct compania iar posibile pentru contractari folositi sistemul GRATUIT de anunturi de intentie de cumparare sau vanzare.
id: 4812

Pret info Best offer EURO
Oferim blind cu grosime de la 1mm pana la 2.5 mm grosime imbinat ! Calitate si pret fara concurenta! Dimensiuni si imbinari dupa cerere.
Nu ezitati sa ne contactati
id: 4811

Pret info ---
Blind imbinat
id: 3638

Pret info ---
Execut intarsii cu utilaj laser.
Calitate superioara intarsiilor traditionale(manuale).
Durata scazuta de executare.
id: 2408

Pret info 206 RON/LEU
SC Anteco SA produce mobilier din lemn masiv ce se va integra cu suces in cadrul locatiei dumneavoastra, indiferent ca este vorba despre restaurant, cafenea, hotel, pub, sala de conferinta sau propria locuinta.
Va prezentam scaunul Jolie !Pentru a aduce o adiere noua in deco..
id: 2407
SC ANTECO SA Ploiesti – Producatorul dumneavoastra de mobilier din lemn masiv va ofera o gama variata de modele, forme, culori si texturi pentru mobilierul restaurantului, si nu numai.
Pentru ca ne dorim sa venim in permanenta in intampinarea dumneavoastra cu produse noi c..
id: 2101
Scaune pentru bar din lemn cubat modele diverse cu sezut din ratan, sau tapitat.Culori natur, negru, nuc.
id: 755
SC Anteco SA Ploiesti, fabrica de mobila va ofera mobilier din lemn masiv de fag caracterizat prin traditie, stil si calitate.
Sunteti in cautarea unor scaune care sa completeze elementele de mobilier din locatia dumneavoastra moderna, orientata spre functionalitate, cu un ..
MOBILIER DEOSEBIT RECEPTII, BARURI MOBILIE
LINDAT PENTRU BANCI, MOBILIER CURB, MOBILIER CORIAN
EXECUTAM SI PRELUCRARI PE CNC PENTRU ORICE MATERAL LEMNOS SI PLASTIC