Home > Oferte standard de produse > Mobilier Hoteluri

Ofertele standard de produse si servicii sunt oferte standard pentru serviciile sau produsele uzuale ale furnizorilor si in conformitate cu cantitatile soliciatte de acestia ca si comanda minima pentru persoane fizice sau juridice.

Pentru oferte de pret personalizate contactati direct compania iar posibile pentru contractari folositi sistemul GRATUIT de anunturi de intentie de cumparare sau vanzare.
Masa moderna rustica din steja
ecuperat.
Mesele se pot fabrica la comanda la diferite dimensiuni.
Fabricam si suportii metalici in stil clasic sau modern.
id: 5120
Umbrela plaja din lemn de diferite esente (stejar, pin, cires etc) avand diametrul de 340 cm cu profil rotund sau patrat.
id: 4206
Sunteti in cautarea unor producatori de mobilier din lemn masiv unde raportul calitate-pret este cel corect?Fabrica de mobila, Anteco Ploiesti va ofera ceea ce va doriti: mobilier din lemn masiv ce se caracterizeaza prin traditie, stil si calitate si preturi de producator.
P..
Mobilier si amenajari interioare din lemn masiv. Amenajari restaurante, baruri, hotel, terase, apartamente, magazine, locuinte, cabane. Design interior. Fabrica in Moldova www.prima.md. Lemn si zidarie.
id: 752
Scaunul de ba
este cu siguranta sobru , dar este de asemenea un scaun atractiv pentru orice ambient .
Este un scaun executat din lemn masiv fag , construit astfel incat sa reziste la utilizari intense .
Se recomanda ca scaun pentru restaurant , baruri , cafenele,..
SC Anteco SA Ploiesti produce si comercializeaza o gama larga de canapele si fotolii , mese si scaune, realizate in diverse stiluri
clasic, rustic, traditional, modern).Respectand cerintele actuale venim in intampinarea clientilor atat prin design cat si prin calitatea execu..
id: 749
Fotoliul DENIS cu un design prietenos poate fi amplasat in cafenea, bar, hotel , sali de asteptare , locuinte . Spatarul cu nasturi decorativi confera fotoliului un design classic , elegant
.Este executat din lemn masiv asigurand astfel o stabilitate maxima.
Finisaj..
id: 644
Fotoliul DENIS construit pe baza unui concept care urmareste realizarea echilibrului intre functionalitate, estetica si ergonomie. Este ideal pentru cafenea , bar , hotel , Sali de asteptare , locuinte . Fotoliile pot fi combinate cu o canapéa DENIS .
Se executa din lem..
id: 413

Pret info 1 EURO
Mobila si Mese
Firma noastra are o experienta bogata in executarea de amenajari interioare si exterioare din lemn (placari cu lemn, dusumele, amenajari restaurante, baruri)