Home > Oferte standard de produse > Mobilier de gradina

Ofertele standard de produse si servicii sunt oferte standard pentru serviciile sau produsele uzuale ale furnizorilor si in conformitate cu cantitatile soliciatte de acestia ca si comanda minima pentru persoane fizice sau juridice.

Pentru oferte de pret personalizate contactati direct compania iar posibile pentru contractari folositi sistemul GRATUIT de anunturi de intentie de cumparare sau vanzare.
Acaciabois Producator de stalpi din lemn de salcam
obinia pseudo-acacia). Stalpii nostri pot fi decojiti si ascuti. Salcamul este cea mai rezistanta specie din Europa. Nu necesita tratare, ceea ce il face ecologic pentru mediul inconjurator. Din zonele noastre de productie l..
Casuta din lemn de
ad si molid, dimensiuni 3000x2100x2800 mm, izolata cu vata bazaltica si acoperis din sindrila bituminoasa. Culoare natur.
id: 5256
executam la comanda mobilier de gradina din stejar,pin
Producem custi de animale domestice la preturi avantajoase. Custi de caini
id: 4988
Cu o experienta de peste 20 de ani in industria lemnului realizam mobilier de gradina, standard si personalizat.
Pentru o oferta de pret personalizata va rugam sa ne contactati
id: 4692
Producem mobilier de gradina din lemn de rasinoase: marchize, seturi gradina, set picnic copii, bacuri de nisip, casute pentru copii, ghivece lemn, dale pentru piscina, pergole, suport flori etc.
id: 4631
ADEZIV NOVOBOND D3 0.750 L
Construim din lemn rotund ,bustean necalibrat Foisoare de gradina de diferite forme si dimensiuni,pretul fiind pentru fiecare foisor in functie de forma si marimea in suprafata de mp dorit de fiecare client.
va steptam cu propuneri. nu ezitati sa ne caontactati pentru orice..
SUNT PRODUCATOR DE CASUTE SI CHIOSCHIURI,FOISOR CU MASA SI BANCI, NU SUNT INTERMEDIAR,EXECUT SI DUPA DESENUL CLIENTULUI
Se vinde fabrica de mobila din mdf si pal melaminat, sectie productie canapele si fotolii, sectie productie ferestre plastic cu geam termopan, magazine de mobila.
Societatea scoate la vanzare urmatoarele bunuri:
-1200mp fabrica de mobilier din pal si mdf , canapele si f..