Home > Cereri & Oferte > Pelete din lemn > ID: 526161

Pelete din lemn

0
Vanzare
ID: 526161
Data: 2023-03-16

Peletii de lemn sunt o forma curata si eficienta de combustibil din biomasa care sunt fabricate din rumegus comprimat si aschii de lemn. Sunt o alternativa durabila la combustibilii fosili traditionali, deoarece sunt fabricati din surse regenerabile si produc foarte putine emisii atunci cand sunt arse.
Peletii nostri de lemn sunt de cea mai inalta calitate, fabricati din lemn 100 natural si netratat. Sunt realizate cu atentie pentru a avea o dimensiune si o forma consistente, ceea ce le face usor de manevrat si depozitat. Peletii nostri au un continut scazut de umiditate, ceea ce inseamna ca ard mai fierbinte si produc mai putina cenusa decat alte forme de combustibil lemnos.
Peletii nostri de lemn sunt perfecti pentru utilizarea in sobe pe peleti, cazane si alte sisteme de incalzire cu biomasa. Sunt o modalitate rentabila si ecologica de a va incalzi casa sau afacerea si pot fi utilizate si in aplicatii industriale, cum ar fi generarea de energie si incalzirea procesului.
Atunci cand alegeti peletii nostri de lemn, puteti fi sigur ca obtineti o sursa de combustibil de incredere si durabila, care va va ajuta sa economisiti bani, reducand in acelasi timp amprenta de carbon. Comandati peleti de lemn astazi si experimentati beneficiile energiei curate si eficiente din biomasa.

Publicat in: 16-Mar-2023
Expira in: 730-12-2025
Cantitate 5000 m3
Tara & Judet Ukraine, Khmelnytskyi
Livrare DAF
Vanzare
Data: 2023-03-16
Contactati producatorul / ofertantul

LLC INTERDEREVO

Adresa : KHMELNYTSKY, KHMELNYTSKYI, Ukraine
Telefon: 00380995604775
Fax: ---------
Contact: IGOR KISSOVA (marketing/sales manager)

Profilul societatii
Producator | Distribuitor |
Corespondenta comerciala se poate purta in limbile :

Alte oferte / cereri ale companiei
Produse ale companiei
Sfaturi pentru un comert sigur