Home > Cereri & Oferte > Aschii de lemn > ID: 526172

Aschii de lemn

0
Vanzare
ID: 526172
Data: 2023-03-17

Aschiile noastre de lemn sunt un produs de inalta calitate si durabil, perfect pentru o gama larga de utilizari. Fabricate din lemn premium, aschiile noastre sunt prelucrate cu atentie pentru a asigura o dimensiune si o forma consistente, facandu-le ideale pentru utilizare intr-o varietate de aplicatii.
Aschiile noastre de lemn sunt perfecte pentru a fi folosite ca mulci in gradini, oferind o modalitate naturala si eficienta de a suprima buruienile, de a retine umiditatea si de a promova un sol sanatos. De asemenea, sunt o alegere excelenta pentru proiectele de amenajare a teritoriului, adaugand o nota naturala si atractiva oricarui spatiu exterior.
In plus, aschiile noastre de lemn sunt o alegere excelenta pentru utilizarea in productia de energie din biomasa, oferind o alternativa regenerabila si ecologica la combustibilii fosili traditionali. Ele pot fi folosite si in asternuturile animalelor, oferind un material confortabil si absorbant pentru animale si alte animale.
Cu frumusetea si versatilitatea lor naturala, aschiile noastre de lemn va vor satisface cu siguranta toate nevoile. Deci, indiferent daca sunteti gradinar, peisagist sau producator de energie, aschiile noastre de lemn sunt alegerea perfecta pentru proiectul dvs.

Publicat in: 17-Mar-2023
Expira in: 17-Mar-2023
Cantitate 5000 m3
Tara & Judet Ukraine, Khmelnytskyi
Livrare DAF
Vanzare
Data: 2023-03-17
Contactati producatorul / ofertantul

LLC INTERDEREVO

Adresa : KHMELNYTSKY, KHMELNYTSKYI, Ukraine
Telefon: 00380995604775
Fax: ---------
Contact: IGOR KISSOVA (marketing/sales manager)

Profilul societatii
Producator | Distribuitor |
Corespondenta comerciala se poate purta in limbile :

Alte oferte / cereri ale companiei
Produse ale companiei
Sfaturi pentru un comert sigur