Home > Cereri & Oferte > Achizitie de lemne de esenta tare pentru foc > ID: 509571

Achizitie de lemne de esenta tare pentru foc

0
Cumparare
ID: 509571
Data: 2021-09-17

Lemnul de foc va fi de foioase tari (DT stejar, fag, carpen, salcm, ulm). Acesta va fi cu diametru de 10 - 30 cm sau despicat cu max. 30 cm latimea fetei, debitat in segmente de circa 30 cm.
Umiditatea maxima admisa a materialului lemnos va fi de 20% conform precizarilor art. 2.4.1, pct. 1 din STAS 2340-80 (maxim 500 kg metru ster la un factor de cubaj de 0,62). Nu se accepta livrarea lemnelor cu putregai (art. 2.3. din STAS 2340-80). Pentru confirmarea conditiilor, furnizorul va emite certificat de calitate si conformitate.
Verificarea calitatii lemnelor de foc se face la punctul de livrare.
Verificarea dimensionala se va face prin masurare cu ruleta. Verificarea categoriei, speciei, fasonarii si a defectelor nemasurabile se vor face vizual.
Determinarea cantitatii primite se va face prin cantarire, concomitent cu verificarea documentelor de livrare ale furnizorului. Cantarirea se va face pe cheltuiala furnizorului, cu dispozitive omologate si verificate metrologic, intr-o locatie stabilita de comun acord cu beneficiarul, in prezenta unui membru din comisia de receptie a beneficiarului.
Pretul din propunerea financiara a furnizorului va fi exprimat in lei/tona (fara TVA) si va include obligatoriu si cheltuielile de taiere, fasonare, cantarire, transport la adresa mentionata anterior. Fata de pretul ofertat achizitorul nu va accepta la plata alte cheltuieli.

Cantitate ----- m3
Tara & Judet Romania, Dambovita
Livrare -
Cumparare
Data: 2021-09-17
Contactati producatorul / ofertantul
Profilul societatii
Producator | Distribuitor | Servicii
Corespondenta comerciala se poate purta in limbile :

Alte oferte / cereri ale companiei
Produse ale companiei
Sfaturi pentru un comert sigur