Home > Stiri & Info > Incepe editia 2023 a Targului international de mobila, echipamente si accesorii Bife Sim

Incepe editia 2023 a Targului international de mobila, echipamente si accesorii Bife Sim


#BifeSim2023 - cel mai important eveniment dedicat industriei home & deco - se desfasoara în perioada 21 - 24 septembrie, si este organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camerele de Comert si Industrie Judetene.

Cei care doresc sa isi decoreze locuinta dupa cele mai noi tendinte si sa descopere stiluri extravagante de amenajare sunt asteptati in pavilionul B2 al Centrului Expozitional ROMEXPO cu oferte speciale si idei spectaculoase de design.

La Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii participa peste 100 de companii reprezentative din domeniu, suprafata expozitionala ocupata fiind de peste 10.800 mp. Evenimentul inregistreaza un grad de internationalizare de 18%.

„Editia de anul acesta a fost gandita ca o platforma de prezentare atat a celor care au o activitate consolidata si dicteaza tendintele pietei, cat si a celor care abia s-au lansat in acest sector si vor sa beneficieze de o mega expunere. In cadrul manifestarii, specialistii au ocazia sa identifice noi oportunitati de colaborare, sa prospecteze cererea si concurenta si sa încheie parteneriate benefice pentru afacerea lor. Evenimentul are si o latura dedicata publicului larg, astfel ca cei prezenti se pot inspira din proiecte expuse si pot beneficia de ofertele speciale valabile pe perioda targului”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.Alege calitatea pentru casa ta!
Evenimentul promoveaza culorile in trend de anul acesta, obiectele de decor must-have in orice proiect de design, elementele naturale care ilustreaza legatura dintre om si natura, materialele si piesele de mobilier care sunt la moda, precum si articolele cu aspect vintage care dau un farmec aparte spatiului de locuit.

De asemenea, #BifeSim2023 prezinta si cele mai avansate utilaje si echipamente folosite in procesul de productie, executie, finisare si montaj.Pe perioada #BifeSim2023, publicul are ocazia sa admire, intr-un stand special amenajat, proiectele impresionante realizate de cei mai talentati arhitecti si designeri in cadrul Concursului National de Design de Mobilier. Aceasta competitie este organizata de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si reprezinta o punte intre creatie si productie, cu scopul de a facilita dialogul intre generatii pentru dezvoltarea industriei mobilei.Pe 21 septembrie, de la ora 10:00, in Sala Madgearu din pavilionul B3, Asociatia Industriei Lemnului - Prolemn, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si cu sprijinul ROMEXPO, organizeaza Conferinta Green Industry. Obiectivul principal al evenimentului este legat de dezvoltarea unui plan de actiune pentru sectorul padure - lemn care sa asigure o crestere sustenabila a industriei. Detalii suplimentare pe www.pro-lemn.ro


Program de vizitare
21 - 23 septembrie 2023: între orele 10:00 - 18:00
24 septembrie 2023: între orele 10:00 - 16:00
Bilet de intrare: 10 lei

Informatii suplimentare pe www.bife-sim.ro sau in Ghidul Vizitatorului. Scaneaza codul QR la intrarea in targ si lasa-te ghidat printre standurile spectaculoase din pavilionul B2 al Centrului Expozitional.

Concomitent se desfasoara si #CosmeticsBeautyHair2023 - Expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.

Pentru informatii destinate presei:
Oana Netbai - PR ROMEXPO
email: oana.netbai@romexpo.ro
Tel: 0758/ 837 759p_0Incepe editia 2023 a Targului international de mobila, echipamente si accesorii Bife Sim