Home > Stiri & Info > Mobila viitorului este prezentata la #BifeSim2023! Viziteaza cel mai important eveniment al industriei home & deco

Mobila viitorului este prezentata la #BifeSim2023! Viziteaza cel mai important eveniment al industriei home & deco


Vrei sa iti decorezi locuinta dupa cele mai noi tendinte si sa descoperi stiluri extravagante de amenajare? Viziteaza #BifeSim2023 în perioada 21 - 24 septembrie si alege calitatea pentru casa ta.

Te asteptam în Pavilionul B2 al ROMEXPO cu oferte speciale si idei spectaculoase de design. #BifeSim2023 - cel mai important eveniment dedicat industriei home & deco din România si strainatate - este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din România si Camerele de Comert si Industrie Judetene.Evenimentul promoveaza culorile în trend de anul acesta, obiectele de decor must-have în orice proiect de design, elementele naturale care ilustreaza legatura dintre om si natura, materialele si piesele de mobilier care sunt la moda, precum si articolele cu aspect vintage care dau un farmec aparte spatiului de locuit.

De asemenea, #BifeSim2023 prezinta si cele mai avansate utilaje si echipamente folosite în procesul de productie, executie, finisare si montaj.„Editia de anul acesta a fost gândita ca o platforma de prezentare atât a celor care au o activitate consolidata si dicteaza tendintele pietei, cât si a celor care abia s-au lansat în acest sector si vor sa beneficieze de o mega expunere. În cadrul manifestarii, specialistii au ocazia sa identifice noi oportunitati de colaborare, sa prospecteze cererea si concurenta si sa încheie parteneriate benefice pentru afacerea lor. Evenimentul are si o latura dedicata publicului larg, astfel ca cei prezenti se pot inspira din proiecte expuse si pot beneficia de ofertele speciale valabile pe perioda târgului”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Program de vizitare
21 - 23 septembrie 2023: între orele 10:00 - 18:00
24 septembrie 2023: între orele 10:00 - 16:00
www.bife-sim.rop_0Mobila viitorului este prezentata la #BifeSim2023! Viziteaza cel mai important eveniment al industriei home & decop_1Mobila viitorului este prezentata la #BifeSim2023! Viziteaza cel mai important eveniment al industriei home & deco