Home > Stiri & Info > Liderii industriei prezintă mobila viitorului la #BifeSim2023. Participă și tu ca expozant!

Liderii industriei prezintă mobila viitorului la #BifeSim2023. Participă și tu ca expozant!


Vrei sa iti prezinti produsele si serviciile într-un mod spectaculos si sa ai contact direct cu vizitatorii specialisti, dar si cu publicul larg? Atunci te invitam sa participi ca expozant la #BifeSim2023 - cel mai important eveniment dedicat industriei home & deco din România si strainatate.

Manifestarea are loc în perioada 21 - 24 septembrie si este organizata de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din România si Camerele de Comert si Industrie Judetene.

Evenimentul promoveaza culorile în trend de anul acesta, obiectele de decor must -have în orice proiect de design, elementele naturale care ilustreaza legatura dintre om si natura, materialele si piesele de mobilier care sunt la moda, precum si articolele cu aspect vintage care dau un farmec aparte spatiului de locuit.

De asemenea, #BifeSim2023 prezinta si cele mai avansate utilaje si echipamente folosite în procesul de productie, executie, finisare si montaj.

„Invitam producatorii de mobila, dar si pe cei care au un business în domeniul arhitecturii, implementeaza proiecte de design sau ofera consultanta în domeniu, sa participe la cel mai mare si important târg specializat din România. #BifeSim2023 este platforma ideala de prezentare atât a celor care au o activitate consolidata si dicteaza tendintele pietei, cât si a celor care abia se lanseaza în acest sector si vor sa beneficieze de o mega expunere. Liderii industriei s-au înscris deja la eveniment si vin la editia de anul acesta a #BifeSim sa prezinte mobila viitorului”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

În cadrul #BifeSim2023 ai ocazia sa cresti notorietatea companiei, sa identifici noi oportunitati de colaborare, sa prospectezi cererea si concurenta si sa închei parteneriate benefice pentru afacerea ta.

Pentru informatii suplimentare despre conditiile de participare si mai multe detalii despre conceptul editiei de anul acesta, nu ezita sa ne contactezi pe adresele de mail: mihaela.pane@romexpo.ro sau gchise@industriamobilei.ro

Program de vizitare
21 - 23 septembrie 2023: între orele 10:00 - 18:00
24 septembrie 2023: între orele 10:00 - 16:00
www.bife-sim.rop_0Liderii industriei prezintă mobila viitorului la #BifeSim2023. Participă și tu ca expozant!p_1Liderii industriei prezintă mobila viitorului la #BifeSim2023. Participă și tu ca expozant!