Home > Stiri & Info > MetaForce

MetaForce

MetaForce

Editor Echipa AfaceriLemn.ro, 2 iunie 2021Misiunea noastra a început în 1997. Atunci am dat startul activitatii de productie a pânzelor panglica si de gater, cu dorinta de a avea cat mai multi clienti multumiti.

De-a lungul timpului am testat, am cautat solutii si am inovat încontinuu.

Ne-am propus sa cream o pânza diferita, o pânza cu o performanta maxima, de o calitate ridicata, facuta pentru taiere rapida si durabila. O pânza creata special pentru utilaje puternice unde fluxul de fabricatie permite cresterea productiei si pentru liniile complet automatizate si în acest fel a luat nastere proiectul MetaForce.

Dupa ce am gasit reteta potrivita, ne-am îndreptat catre clientii nostri pentru a primi confirmarea reusitei noastre. Dupa o serie de teste, la clienti diferiti, în colturi diferite ale lumii si pe utilaje diverse am primit si rezultatul asteptat:

”Nu taie, ci zboara”

Acesta este fraza care defineste cel mai bine idealul la care voiam sa ajungem. si nu o spunem noi, ci clientii nostri.

E o pânza pe care o recomandam nu doar pentru ca pune în valoare performanta utilajului si asigura o calitate superioara a taierii, ci si fiindca ofera o crestere semnificativa atât a duratei cât si a vitezei de taiere.
La cele de mai sus se adauga o amortizare rapida a investitiei în pânze, a utilajelor si a fortei de munca necesare pentru întretinerea acestora.

Iar pentru a asigura calitatea pânzelor, acestea vin la pachet cu garantia MetaForce, pe o perioada de 6 luni, valabila doar în cazul în care optati pentru serviciile de mentenanta complete oferite de noi.

Pe lânga garantia mentionata, munca noastra si testimonialele clientilor, performanta superioara a pânzelor MetaForce este sustinuta si de profilul de dinte special care prin forma si dimensiunile sale asigura eliminarea facila a rumegusului, secventele repetitive de dinti cu lungimea pasului si înaltimea dintelui variabila si tensionarea speciala a pânzei care creste durata de taiere si scade riscul aparitiei fisurilor.

Acestea fiind spuse ne permitem si suntem încrezatori atunci când spunem ca ne-am atins scopul, iar MetaForce este PROBABIL cea mai buna pânza din lumep_0MetaForce