Home > Cereri & Oferte > Uscatoare lemn sauno vt 5 > ID: 402686

Uscatoare lemn sauno vt 5

0
Vanzare
ID: 402686
Data: 2016-06-03

Uscatoare lemn Sauno VT 5, capacitate uscare max 5-8 mc,in functie de grosimea lemnului.Modulele de uscare produc abur fierbinte si au in dotare recuperatoare de caldura pentru economisirea de energie electrica ,functioneaza la 220 V ,consum 100-150 kWh pe metrul cub de lemn.

Metoda Sauno este un proces in doua etape. Primul pas este procesul de tratare cu abur la temperatura de 70 ° -75 ° C, care se deschide porii lemnului.
Al doilea pas este procesul de uscare. Se intâmpla la o temperatura de 40 ° - 50 ° C, iar umiditatea se evapora incet din centrul lemnului. Riscul de crapaturi de uscare este astfel redus la minimum.

Procesul uscare dureaza in mod normal, doar 2-3 saptamani,in functie de grosimea lemnului.


Nimic nu este atât de esential pentru prelucrat lemnul, lemn uscat, fara defecte. Procesul de uscare se executa lent cu uscator de ultima generatie , umiditatea va difuza incet spre exterior si sa pastreze fisurarea sub control rezonabil. Explicatia este simpla. La temperatura de 70-75 ° C in timpul procesului de uscare, structurile lemnului sunt blocate si modificate in asa fel incât umiditatea va avansa mai rapid tot drumul de la partea interioara a lemnului spre partea exterioara a lemnului(vezi foto pe site). Acesta este motivul pentru care procesul de uscare poate fi perfect uscat, lipsit de tensiuni eliminand apa in totalitate din fibra lemnului. Nu se mai accepta, lemnul sa ramana in viata si nu poate fi controlat.De aceea, procesul de uscare a fost dezvoltat cu un aparat de inalta calitate! Cuptorul este disponibil pentru a tratat lemnl la o calitate superba.Rezultatul este uimitor perfect uscat, lipsit de tensiuni. Toata lumea va fi de acord cu aceasta teorie , si asa vor fi toti clientii multumiti de efectul calitatii lemnului. Pret 1700 EURO TVA inclus (pretul include doar aparatul )

Tara de origine Suedia.

Garantie 24 luni

Cantitate ----- m3
Tara & Judet Romania, Calarasi
Livrare -
Vanzare
Data: 2016-06-03
Contactati producatorul / ofertantul

rezervat membrilor

Adresa : COM. SOLDANU, CALARASI, Romania
Telefon: rezervat membrilor
Fax: rezervat membrilor
Contact: rezervat membrilor

Profilul societatii
Producator | Distribuitor | Servicii
Corespondenta comerciala se poate purta in limbile :

Produse ale companiei
Sfaturi pentru un comert sigur